10 kg fogyás: leküzdése mágikus akadályokat!

10 kiló fogyás, ez egy nagyon jó márka, de a türelem, a fegyelem azonban, hogy hozzon létre. Ki határozza meg a cél, hogy csökkentsék 10 kiló, nem elég jól. De ezt meg kell, hogy tartózkodjon Mindenféle ígéreteket diéta. Ígéretek, mint a “csökkenti a 10 kilo-ban csak 4 hét” nem reális, egy nagyon egészségtelen a második. Mi kell a célok elérése érdekében egy komplex tervet. Két szó kell, hogy legyen a mantra, ha nagyon akarom elveszíteni 10 font: a türelem, a fegyelem.

Hosszú távon, 10 kiló fogyás csak egy változás a diéta

Persze, jó lenne megszabadulni a felesleg, amilyen gyorsan csak lehetséges, de azt is meg kellene gondolni, hogy mennyi ideig tartott, még a font volt nem volt nem is egyik napról a másikra. A cél nem csak az, hogy csökkentsék 5 kg, 10 kg vagy annál több, de lehet megszabadulni a font. Segít megváltoztatni a táplálkozás, valamint a testmozgás. A legjobb, ha először is készítsünk leltárt a tényleges állapot. Egy radikális átmenet nyers étel nem szükséges, de egy kicsit adja fel, ha akarom elveszíteni 10 kilót. Hol vannak a gyenge pontjai a korábbi diéta? Ez a legegyszerűbb, hogy Végre segítségével a naplót, vagy valójában a kézírás vagy digitális olyan app.

A tilalmak, valamint a teljes elutasítás, a kedvenc ételeket vezet a hírhedt meleg előétel. Azonban, mint általában, nem csak az élelmiszer dobja minden jó szándék a vízbe, de gyakran elveszíti a motivációt. Oly sok esetben – akár a mindennapi életben, mert az unalom, a stressz vagy a Frusztráció, amely sok termék esetében a legegyszerűbb megoldás. A rejtély, hogy hogyan tudsz maradni, fel kell ismernünk, rossz szokások, valamint megtanulják, hogyan kell a törvény ellen, hogy végül elérje a tömeg álmok. Lehet megszabadulni a rossz szokások a mindennapi életben: a legjobb tippek. Csodálatos, de hozd csak rövid öröm: édes darabok iStock. Hozza a 3 vagy 5 megfelelő táplálkozás rágni, ahelyett, hogy éjjel-nappal. Persze, számos étterem, a sarkon tényleg jó, de még akkor is, amikor az Étel úgy vélte: fizet a figyelmet arra, hogy a tömeg pedig jobb, ha igénybe könnyű ételek, mint a saláták.

Ahelyett, hogy munkahelyeket egészségtelen étel, próbáld meg gyakrabban, hogy felkészülhessenek, szóval jobb lenne a kaja. Ne add fel a pizzát? Ezután válasszuk ki a legkisebb méret, egyél egy nagy adag salátát. Cake & co: aki nem képes csökkenteni, evés helyett egy nagy darab, csak egy kis darab. Tippek a gyümölcs Esser. Első hiányzik, a vonaton, aztán rázza meg a kávét, a nadrágján. Feladatok az, hogy ezt a munkát az unalom helyett öröm, nem flörtölt, majd úgy tűnt, egy örökkévalóság. Néha az az érzésem, hogy az egész világ összeesküdött ellene, meg akarják törni csak a kanapén, egy takaró alatt, imádom a csokit, chipset, ragadja meg a Csokoládé, illetve más, cukorka, mint tudod, segít ellen, szinte mindent. Rossz! A végén, a cél az, hogy üsd le 10 kilót, akkor nem lesz képes elszakadni. Megoldás: a frusztráció, meg is Gondot szokott beszélgetni a barátaival vagy a családjával, ahol meg lehet beszélni a csalódottság, a lélek – ez úgy hangzik, mint valami kezdetben. De vannak más jó módja, hogy törölje a frusztráció: Relaxációs gyakorlatok (pl. jóga) segít összpontosítani magad, elrejteni a világ. Háború a fejét: a változó, a csalódottság, a nagyon kemény Edzés, a Stúdióban vagy a futópad. (Azok után, hogy kényelmesebb a kanapén.)

Lemondást csokoládé válik a fájdalom? Ez segít: ahelyett, hogy csökken a táblázat schoki a nap terjeszteni az Adományokat az egész héten. Tippek az unalom-Esser, macska. Étel sok ember számára, akik unatkoznak gyorsan, szinte egy hobbi. Mások abszolút macska, macskák, amelyek Édes vagy zsíros a Finomságok egy igazi ízét jelent. Ezek a viselkedések hajlandó menni, kéz a kézben, hogy unalmas macska macska. A emlékeztető, még akkor is, chips, csoki kell venni a diétához. Ne tévesszen meg! A megoldás: elég! Olyan sok szép dolog az otthon, távol az otthontól. Egyébként, te is bele, a mozgás. Teszi séta vagy elforgatja a háztömb körül. Hívja a barátok vagy a család. Ez nem csak kellemes, az is nagyon jó, hogy végre ötletek DIY!

Sok-filmek alapján könyvek, végre egy ok, hogy tovább.

Menj ki az erkélyre, vagy a kertben, hagyja, hogy a kertész, hogy a munka (kerti munka, egyébként elég sok kalóriát éget). Ne tévesszen meg.  iStock. Tippek a stressz-Esser. A mindennapi életben gyakran jellemzi a stressz. Hülye,

csak sokan hajlamosak enyhíti a stressz a kaja. Persze, vannak olyan emberek, akik nem eszik semmit, a stressz. A végén, ez ahhoz vezethet, hogy az a tény, hogy túl keveset eszik, s a test, így a rendetlenség. Vagy merüljön el egy hatalmas gyors, élelmiszer-üzletekben. Megoldás: függetlenül attól, hogy melyik csoport figyelj, próbálj meg rendszeresen enni egy kiegyensúlyozott, jobb egészségügyi súly. Ki akarja elveszíteni 10 kilót, azt is meg kell figyelni, hogy mi a jó neki. Segíts magadon, hogy jobban ellenőrizzék az étkezési viselkedés, akkor nem esnek a Gonosz csapdák az élelmiszer.

Megragad minden ehető a közelben, ne essen bele a nyitott táska öntudatlanul. Cserélje ki a Chips, csoki, Co.jobb, hogy több egészséges alternatívák, mint például a gyümölcsök, zöldségek, diófélék. Próbálom megtalálni az oka a stressz. Ha igen, akkor gondolja át a time management. Is gofeminin: Igazi könnyű súly: egy egészséges snack, maximum 100 kcal. Egészséges nasi  istock. A kitűzött cél: 10 kg fogyás – ez még nem minden! Ki akar fogyni, persze, már próbáltam, egyik vagy másik diéta. Diéta flash biztosítja a legnagyobb ígéret, gyors, magas fogyás. Túl könnyű lenyűgözni magát ilyen fantasztikus ígér. Talán sikerülni fog, majd csökkentse pár kilót, de ezt követi a hírhedt Jojo hatás, a kilók vissza fog térni, amilyen gyorsan elvesztették. Annak érdekében, hogy továbbra is csökken, illetve fenntartani a kívánt súlyt hosszútávon Segít változtatni élelmiszer.

10 kg fogyás: tippek az egészséges, kiegyensúlyozott étrend

Ha 5, 10 vagy 20 kilót akarsz fogyni, a legjobb módja annak, hogy változás a diéta. Az élelmiszer-napló képes észlelni a gyenge pontokat, hogy tudom, mi az. Most az van, hogy kiirtsa a gyengeségek, hogy segítsen a fenti tanácsokat. Hasznos, hogy ajánlásait a német társadalom a táplálkozás. Egyen háromszor egy nap, egy adag zöldséget naponta kétszer egy adag gyümölcs. Mindkét kevés kalória, de számos vitamint, ásványi anyagokat.

A kiegyensúlyozott összetétele az Étkezés új: megszokja, hogy eszik zöldséget minden étkezés. Kifejezetten létre a meleg étel, zöldség. Csökkenti a része, tészta, Hús mellett a zöldségek. Aki azt hiszi, hogy nem szeretem a zöldségeket, van, hogy az idő majd próbálja meg mindenféle zöldség, külön-külön, illetve kombinálva – persze, hogy talál valami finomat. Függetlenül attól, hogy szeretne leadni 10 kilót, vagy nem, ezek a szabályok figyelhető meg. Csak az emberek elveszítették a már hosszú ideje próbálják tömeg, elég elcseszett sok tippeket, trükköket, hogy vissza kell mennem. Ideje a fogyás, illetve hozza meg első kis cél. Tippek a választott szállás a lé, limuzin, kávé, cukor, ünnepi Sör-kis hangszóró. Amellett, inkább igyál vizet, kávét, teát, kevésbé édes.