FOGYÁS: 14 KG 6 HÉT

Mit lehet enni?

Ez lehet olyan egyszerű. Pár kilóval kevesebbet, a régi alak vissza. Az ígéret, hogy csábító, nem lehet: “veszíteni 14 kiló 6 hét alatt!” Mert én csak kattints rá… nem árthat. Szeretnél fogyni, de az időt senki nem akar. Meg kell, hogy menjen gyorsan, szinte lehetetlen gyorsan. Ha igen, kattintson az Internet Banner hogy “2 kiló egy hónap, biztonságos súly nélkül Jojo effektus” vonz… valószínűleg, nem valószínű. Akkor valószínű, hogy 2 kiló hetente. Valamiféle mágikus eszköz, amely kitölti ezt az álmot már feltalálták.

Követelmény 2 kiló egy hét alatt

Azt gondolhatnánk, hogy ez azt jelentené, hogy a csökkenés 14 kiló 6 hét. Ez több lenne, mint egy kiló hetente. Egy kilogramm zsírt tartalmaz egy 9000 kcal. Így azt kell, hogy 9000 kcal kevesebb, mint a szervezetnek szüksége van energiára, hogy szüntesse meg ezt a kiló zsír. 2 kiló lenne körülbelül 18.000 kcal. Tegyük fel, hogy azt szeretnénk, hogy lefogy egyenletesen, hogy minden nap meg kell venni a “14 kiló 6 hét”ígéri, minden nap, körülbelül 2500 kcal kevesebb, mint amennyit elfogyasztunk. A napi alapdíj. Napi csere azt jelenti, hogy a mennyiségű energiát fogyaszt, anélkül, hogy egy csomó feladat, vagy sport. Ez elsősorban attól függ, hogy a tömeg, a szex a korban az ember. Majd hozzátette: az aktivitási index. A több építünk a nap, minél több energiát fogyaszt. Úgy viselkedik, mint egy autó minél gyorsabban megyünk, annál spray fogyaszt is. Mi megmutatjuk, hogyan kell kiszámítani a napi alap készlet! Most megyünk az egyik romos sport nő 70 kiló. Azzal, hogy mi van a napi energia-fogyasztásának több mint 2300 kalóriát.

Utópia vágott 14 kiló 6 hét

Lehet, hogy már észre, hogy én akarok. Ha nem akarja elveszíteni 14 kiló 6 hét alatt, így nem kellett enni, semmit több. Nem tudom, ki hinni akar, az ígéret, a reklám, csak azt tudom tanácsolni, hogy reális célokat. Reális lenne igazából, hogy csökkentse 2 kg egy hónap alatt. Ez egy hiányos font egy hétre, de 24 kg / év!!! 24 kiló egy évben, a legtöbben álom a felújított karakter. Az út, hogy reális, de ez nem könnyű. Aki teszi magát kényelmesen az év folyamán a gép elé vagy a TV, nem fogja elérni a célját. Mert a fogyás nem kell a por, hogy keverjük a vizet, vagy bármilyen gyógyszer, ami állítólag fokozza a zsírégetést túlzott. Fogyni van szükségünk, hogy egy ötlet, hogy mit eszünk, s a fegyelem, teljesítmény, alacsony fogyasztás is folyamatosan szerepel a diéta. Ehhez mind energia-intenzív termékek eltűnnek az étkezési tervet.

Mit lehet enni?

Mindent! Mindenki tud enni, a jó, különben valamikor jön a forró böjt. Azonban a részesedése a zöldség-Saláta maximalizálni kell. Viszont, cukor származik az élelmiszer-terv. Mert majdnem minden készen áll az étkezést, de a túl sok cukor van rejtve, csak a módszer a főzés is. Finom receptek a fogyás elég! Ha azt szeretné, hogy jutalmazza meg magát, hogy időről időre az édességet, de mindig meg kell megérdemlik. Úszás, például segít, hogy lefogy. Meg lehet kezdeni, mindig, még most is. De annak ellenére, amit a reklám ígért, a felesleg nem fog eltűnni a saját maguk által! PS: itt van a 10 alapvető szabályokat a fogyás!